Debata BEZ OSTYCHU s Pavlou Golasowskou, Veronikou Vrecionovou a Kateřinou Konečnou na téma: slaďování osobního a pracovního života

Debata BEZ OSTYCHU s Pavlou Golasowskou, Veronikou Vrecionovou a Kateřinou Konečnou na téma: slaďování osobního a pracovního života

Celou debatu si můžete pustit na našem videu.

 

Když se řekne politička, mnoho z nás si představí ženu u řečnického pultíku, ať už v Poslanecké sněmovně nebo Evropském parlamentu. U těch, které nás zaujmou, většinou známe jejich politické názory a prohlášení. Co o nich ale vlastně víme dále? Naše první debata v sérii Bez ostychu, kterou vás bude provázet Europoslankyně Radka Maxová, vám přiblíží život političek ze zcela jiné stránky. 

Hlavní témata debaty:

3:00 - 46:40 Vstup do politiky

Jaký byl vstup do politiky a co dovedlo naše hostky k úspěchu? Jaké měly pocity při získání mandátu? Jaké měly představy o vrcholové politice a jak se tyto představy lišily od reality? Co by dnes se svými zkušenostmi dělaly jinak než dříve?

46:41 - 1:26:42 Politika v praxi 

Co všechno je potřeba změnit a zařídit, abyste se mohly jako političky naplno věnovat své práci? Jak si političky plánují svůj osobní a pracovní čas? Jak si vybíraly svůj tým? Co je na práci političky nejnáročnější?

1:26:43 - 1:42:07 Ženské strasti v politice

Jak političky kloubí práci a starost o děti? Projevil se vstup do politiky do jejich vzhledu, šatníku a služeb, které využívají? Mají někoho, kdo jim doma pomáhá? Jak dobíjí baterky? 

1:42:08 - 1:45:56 Vzkazy pro posluchačky (a nejen pro ty, které chtějí vstoupit do politiky)

Další články

Přejít na všechny články